Firmafodbold for 49. gang

Sidste års vindere af herre A-rækken, BM Invest.

103 kampe skal afvikles, før Brande-mestrene i indendørs firmafodbold kan kåres lørdag.

I år er det 49. gang, der skal spilles om Brande-mesterskaberne i firmafodbold. Som altid foregår det i Brande Hallerne, og ligesom sidste år afvikles firmafodboldmesterskaberne den første lørdag i november.

I år er der tilmeldt 46 hold, 7 færre end sidste år, og det er der en ret enkel forklaring på: Give Steel, som med 11 hold var ”storleverandør” af hold til sidste års firmafodboldmesterskaber, har ikke et eneste hold med i årets turnering.

Dermed er det igen byens to største virksomheder, Bestseller og Siemens Gamesa, som med henholdsvis fem og seks hold sender flest spillere i aktion ved lørdagens stævne, men også Dalgasskolen og Artium er flot repræsenteret med henholdsvis tre og to hold. Blandt de nye deltagere er McDonalds, som har tilmeldt to hold; det samme har BTX og Ikast-Brande Kommune.

De i alt 32 herrehold er fordelt i 8 puljer, hvorfra de to bedst placerede går videre til en knock-outkamp mod et hold fra en anden pulje.

Vinderen af kampen går videre til endnu en kvalifikationskamp, der sender vinderen i A-finalerunden og taberen i B-finalerunden.

I damerækken, der ligesom mixrækken afvikles i Hal B, er det lidt mere enkelt: her spiller de seks tilmeldte hold en puljeturnering alle mod alle. De 8 hold i mixrækken er fordelt i to puljer, hvorfra de to bedst placerede hold går videre til semifinalerne.

Udover pokaler til vinderholdene er der som altid masser af præmier til deltagerne, både til dem, der når frem til finalerunden og dem, der ryger ud inden i form af spurtpræmier skænket af byens butikker og forretningsdrivende i øvrigt.

Desuden er der en kontant belønning til holdet med den bedste udklædning.

For dem, der ikke er gamle nok til at deltage i firmafodboldmesterskaberne endnu, er der indrettet et kæmpestort legeland i Hal C, og der er også mulighed for en dukkert i svømmehallen i løbet af dagen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul