Et godt match

henrik Overgaard

- En god dag – det er min første tanke, lyder det fra Handelsbankens filialdirektør i Brande, Henrik Overgaard (bill.), i forlængelse af, at sidste uges forlydender om, at banken stod til at blive overtaget af Jyske Bank, mandag gik fra at være rygter til realiteter.

- Jeg er generelt glad for, at der er fundet en aftale med Jyske Bank og en afklaring af ejerskabet, fortsætter Henrik Overgaard, der ligesom sine kolleger i den danske del af Handelsbanken fik hængt et ”til salg”-skilt om halsen i oktober sidste år.

- Jyske Bank er en bank af en vis størrelse og position, og de har nogle kompetencer, som kan være med til at videreudvikle forretningen, uddyber Henrik Overgaard, som også betegner nyheden som en god nyhed for Handelsbankens ansatte i almindelighed og bankens kunder i særdeleshed.

Jyske Banks opkøb af Handelsbankens danske aktiviteter er betinget af forskellige myndigheders godkendelser af handlen, hvilket ifølge en pressemeddelelse fra Jyske Bank forventes at være på plads i 4. kvartal i år. Indtil da kører banken uændret videre, oplyser Henrik Overgaard. Hvad overtagelsen helt præcist kommer til at betyde i praksis, ved han naturligvis ikke på nuværende tidspunkt, men han forventer, at der bliver tale om et samarbejde.

– Det tyder på, at vi passer godt sammen, siger han efter at have læst pressemeddelelsen fra Jyske Bank et par gange. Især hæfter han sig ved, at der er et godt kulturelt og værdimæssigt match de to banker imellem med vægt på lokal beslutningskraft og kompetent, personlig rådgivning.

– Det lyder som et godt match, konstaterer Henrik Overgaard.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023