Energien kommer i centrum

Hannibal Gabriel

Hannibal Gabriel er clairvoyant om blandt de mange foredragsholdere på helsemessen i RemisenBrande 2.-3. november (pr-foto)

I den kommende weekend er der endnu engang helsemesse i RemisenBrande.

Arrangør er præcis som for 2 år siden Karen Knudsen, der oprindeligt er fra Århus, men nu bosat i Horsens. Det var også her, hun arrangerede sin første helsemesse for seks år siden; året efter kom Vejle med, for to år siden var det for første gang Brandes tur, og næste år afholder hun desuden helsemesser i både Viborg og for første gang øst for Storebælt, nærmere betegnet i Vordingborg.

Udover at arrangere helsemesser ernærer Karen Knudsen sig som healingmassør og psykoterapeut. De seneste 16 år har hun arbejdet professionelt med sine hænder, og hun har sin egen klinik i hjembyen Horsens.

Den første helsemesse i Brande i 2017 betegner hun som ”en rigtig herlig messe med fuldt hus”.

– Og det får vi igen i år, siger hun videre. De i alt ca. 40 stande byder på en god blanding af lokale og udefrakommende, og dertil kommer ikke mindre end 12 foredrag med kendte og mindre kendte foredragsholdere – også her er der enkelte lokale iblandt.

Lidt af et scoop

Mest kendt er formentlig Hannibal Gabriel. Han er clairvoyant og fortæller om dette emne søndag kl. 13. ”Lidt af et scoop”, kalder Karen Knudsen aftalen med ham. Senere samme dag giver Bodil Lildholdt (som ikke er er i familie med Lars Lilholt) koncert, og lørdag kan man bl.a. opleve Ingeborg Hjortsballe fra Vejle fortælle om engleterapi.

- Stort set alle brancher indenfor det alternative er repræsenteret, siger Karen Knudsen om udbuddet på standene. Hun nævner i flæng jordstråleterapi, krystaller, håndlæsning, cremer, peruvianske smykker, magnetsmykker, tankefeltterapi, tarot, healing og som noget helt nyt også sundhedsmadrasser og -puder fra Sengeland.

Blandt de lokale medvirkende på messen nævner Karen Knudsen Ejstrupholm Helsehus, og der er desuden mulighed for at få et indblik i Martnus’ kosmologi og hans tanker om ”Det tredje testamente”.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 24 feb.

  Generalforsamling

  Sted: Sognegården, Storegade 10, Brande
  Arrangør: Røde Kors Brande afd. (Se annonce Brande Bladet uge 5)

 • 24 feb.

  Åbent hus om tandimplantater

  Sted: dinTandlæge Brande
  Arrangør: dinTandlæge Brande (Se annoce i FOCUS uge 7)

 • 24 feb.

  Generalforsamling

  Sted: Klubhuset på Brande Stadion
  Arrangør: Brande Old Boys (Se annonce i Brande Bladet uge 7)

 • 24 feb.

  Generalforsamling

  Sted: Blåhøj Hallen
  Arrangør: Blåhøj Bys Vandværk (Se annonce Brande Bladet uge 6)

 • 25 feb.

  Bankospil

  Sted: Brandlundparken
  Arrangør: Brande Pensionist- og Efterlønsforening

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019