En halv million fordelt til foreningerne

Folkeoplysningsudvalget har fordelt godt en halv million kroner i ekstraordinært lokaletilskud mellem en række af kommunens foreninger.

Udvalget har tidligere i år bevilget 60.000 kroner til Ikast FC til udskiftning af LED-lamper, og på udvalgets seneste møde blev der sat modtager på yderligere 532.650 kroner.

Brande Sportsrideklub fik således bevilget de maksimale 99.000 kroner til udskiftning af en ridehalsbund, og også Højris Rideklub i Ikast fik med 26.325 kroner til henholdsvis en varmepumpe og en skydedør af sikkerhedsmæssige hensyn del i pengene.

Der var også penge til FDF’erne i både Hampen-Gludsted, Ikast og Nørre Snede; de sidstnævnte fik bevilget op til 99.000 kroner til udskiftning af taget på spejderhytten, mens FDF i Ikast fik 71.250 til at få foretaget en nødvendig kloakseparering.

FDF i Gludsted-Hampen fik i alt 43.815 kroner til energirenovering og LED-lamper.

Til gengæld må FDF’erne i Bording afvente resultatet af efterårets budgetforhandlinger; ligesom FDF’erne i Nørre Snede havde de søgt om penge til udskiftning af tag, men fordi beløbet overstiger Folkeoplysningsudvalgets maksimumgrænse på 100.000 kroner, er ønsket blevet oversendt til Kultur- og fritidsudvalget, som har videresendt det til budgetforhandlingerne.

Brande Taekwondo Klub fik tilsagn om 13.460 kroner til indretning af klublokalet, og Hampen Motocross Klub kan se frem til at modtage 69.800 kroner til indkøb af en brugt traktor, som skal bruges til at vedligeholde klubbens bane.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022