EM afvikles i Brande i 2019

I forrige weekend måtte arrangørerne p.g.a. regn og en totalt opblødt bane opgive at gennemføre søndagsprogrammet, da der blev afviklet en eurocup-afdeling i tractorpulling på Brande Pulling Arena, men det har ikke fået Dansk Tractor Pulling (DTP) til at opgive ævred. Tvært imod har foreningen sikret sig afviklingen af Europamesterskaberne i tractorpulling i 2019.

Mesterskaberne blev senest afviklet i Brande i 2015 og går normalt på skift mellem syv lande i en syvårig turnus, men da chancen bød sig igen allerede i 2019 p.g.a. frafald fra anden side, slog danskerne til og bød ind – og fik arrangementet. Til gengæld bliver der så ingen Eurocup-afdeling på dansk grund i 2019, oplyser DTP-formand Per Johannsen.

Grunden er først og fremmest, at to stævner af den kaliber indenfor kort tid vil trække for mange tænder ud hos de frivillige hjælpere, der er hele grundlaget for afviklingen af trækket.

Det økonomiske facit af forrige weekends delvist kuldsejlede Eurocup-afdeling, som samlede knap 5000 tilskuere, blev i øvrigt et beskedent overskud.

Læs mere i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020