Det klinger hult

Jette Harrild

Det er desværre en realitet, at Kernehuset i Blåhøj skal lukkes.

Processen har været et uskønt forløb.

Det konservative Folkeparti ønsker nu at markedsføre sig med, at de ønsker udvikling og ikke afvikling i Blåhøj. Ja, jeg fristes til at sige, at de ønsker at pynte sig med lånte fjer fra Fælleslisten.

Fælleslisten har om nogen kæmpet for denne sag for at undgå den her situation for Blåhøj.

Det er derfor helt uforståeligt, at Det konservative Folkeparti ikke har bidraget med en mere helhjertet og aktiv indsats, så Kernehuset ikke lukkes ned på baggrund af en sølle besparelse på 69.000 kr./år.

Fælleslisten ønskede at sætte fokus på denne besparelse og havde arbejdet intenst på at få sagen genbehandlet i byrådet. Forventningen var jo en besparelse på 714.000, der grundet diverse forhold endte på 69.000 kr.

Fælleslisten fik sagen på dagsordenen mandag den 7. oktober og det er byrådets kompetence at godkende sagen, så den kan blive genbehandlet. 

Det konservative Folkeparti valgte at stemme imod denne chance for genbehandling.

De fandt ikke, at der var fremkommet nye oplysninger og vægtede åbenbart principrytteriet langt højere end udvikling og velfærd for Blåhøj.

Hverken Carl Jensen, der er valgt ind i byrådet på Blåhøj-stemmer, Bo Sand eller Lars Lyhne, samt deres respektive partier, fandt det umagen værd sammen med Socialdemokraterne, at gribe chancen og få sagen behandlet på ny med respekt for den sølle besparelse og de store konsekvenser, beslutningen har for borgerne i den sydligste del af kommunen, Blåhøj.

Ros til dig Anne Ravn Bach (S) at du valgte at være tro mod dig selv. Godt gået.

 

Jette Harrild

Formand for Fælleslisten

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020