Danske Handicaporganisationer Ikast-Brande udtaler sig om frygtelig taxasag

Vi forstår fuldt ud de følelser og bekymringer, forældrene til de børn, der dagligt sendes afsted i kørselsordninger bestilt af kommunen, har.

Selv er vi rystede over, at vi som Danske Handicaporganisationers repræsentanter i Handicaprådet, eller som minimum at jeg som formand for rådet, ikke bliver orienteret om sagen af forvaltningen på handicaprådsmødet den 3. oktober, hvor chefen for Børne- og familieafdelingen deltager.

Det har været et tema for Danske Handicaporganisationers repræsentanter i Handicaprådet, også i hele sidste valgperiode, at blive langt mere involveret i drøftelser på børneområdet. 

Vi bakker op om udvalgsformand Annette Mosegaard og det næsten helt nyt Børne-, Kultur- og Fritidsudvalg hvad angår nye udvalgsmedlemmer. Vi tænker, at de er lige så afhængige af tillid til forvaltningen, som vi er som pårørende, forældre og børn. 

Vi har tillid til, at Annette Mosegaard og udvalget kommer til bunds i den her sag som politisk ansvarlige for området. Og det betyder meget for os i Danske Handicaporganisationer Ikast-Brande, at hun anerkender de bekymringer, forældrene står tilbage med.

Maria Simonsen og Trine Worm Nissen

Formandsskabet i DH Ikast-Brande

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023