Citychef stopper

Connie Pedersen stopper som citychef i Brande City detail.

Formanden for Brande City Detail Hans Ulbrichsen skriver i en pressemeddelelse at: "Connie har været “citychef“ igennem en længere periode. Vi har været meget tilfredse med hendes arbejde, og foreningen går bedre end nogensinde. Jeg havde mit første medlemsmøde tilbage i 1978, tingene har gået op og ned, men aldrig har det gået bedre end nu. Dette vil vi gerne tillægge det engagement, Connie præsterer, her tænker vi særligt på ERFA-møder m.m.

Vi er kommet i den situation, at Connie ønsker nye udfordringer, mere at lave, flere timer. Vi har forsøgt, om vi kunne få Connie ind som en del af Brande City, altså mere som en citychef, der også tager af erhvervslivet i Brande. Som situationen ser ud lige nu, anser den nuværende Brande City bestyrelse det ikke for muligt at beskæftige en citychef i 20-30 timer ugentligt.

Vi har også i Brande City Details bestyrelse drøftet, om vi kunne imødekomme Connies ønske om flere timer, men som situationen ser ud lige nu med en corona krise, er vi  af den overbevisning, at der ikke vil komme store arrangementer i Brande de næste 2-3 måneder.

Det er derfor med meget stor beklagelse, at vi er blevet enige om at slutte vores samarbejde med Connie til ophør med udgangen af april. Vi vil endnu gang gerne benytte lejligheden til at takke Connie for den indsats, hun har ydet i den periode, hun har været “citychef“ .

 

 

Tilføj kommentar

Telekæden bannerannonce

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019