Brande Boligsalg udvider medarbejderstaben

Katrine Bjerregaard (t.h.) ses her sammen med sine to nye kolleger hos Brande Boligsalg, John Sørensen og indehaver Charlotte Brøchner (t.v.) foran det (helt) gamle rådhus på Storegade 5, hvor ejendomsmæglerfirmaet er en del af StartUp kontorfællesskabet i stueetagen.

34-årige Katrine Bjerregaard er pr. 1. oktober ansat som sagskoordinator hos Brande Boligsalg.

Af Mikael Lund

Katrine Bjerregaard er kontoruddannet hos Bestseller, hvor hun havde været ansat i 14 år, indtil hun stoppede med udgangen af september. Dagen efter startede hun i sin nye stilling.

- Er det en ny verden?

- Ja, der er meget at lære, siger Katrine, der er udset til at overtage nogle af de administrative opgaver fra Charlotte Brøchner, som overtog Brande Boligsalg 1. april i år, og firmaets grundlægger og tidligere indehaver, John Sørensen, der så småt er begyndt at trappe lidt ned.

- Ansættelsen er første led i, at John på sigt kan gå på pension, og så skal der nogen nye til, forklarer Charlotte Brøchner, som også oplever, at der efter en kortvarig opbremsning i forbindelse med corona-nedlukningen i marts stadig er godt gang i boligmarkedet.

Meget papirarbejde

Katrine Bjerregaard bor i Brande sammen med sin mand, Anders, og parrets to børn på 2 og 6 år. Hun kendte Charlotte Brøchner perifert fra børnenes fælles fritidsinteresse, gymnastik. Men hvorfor lige ejendomsmæglerbranchen?

- Jeg synes, ejendomsmæglerfaget er rigtig spændende, forklarer Katrine, som først for nylig blev opmærksom på, at man ikke behøver være uddannet ejendomsmægler for at arbejde indenfor branchen.

Hendes opgaver kommer til at bestå i oprettelse af sager, aftalekoordinering, skødeskrivning og eftersagsbehandling – det kræver en hel del mere at gennemføre en bolighandel end blot at underskrive en slutseddel, forklarer Charlotte Brøchner, som glæder sig til at få assistance med de administrative opgaver.

Med ansættelsen af Katrine Bjerregaard vil der fremover fast være en person på Brande Boligsalgs kontor i StartUp kontorfællesskabet i stueetagen i det (helt) gamle rådhus på Storegade 5 (hvor der senest var turistkontor), men det er da ikke helt utænkeligt, at hun i fremtiden også kan hjælpe lidt til i forbindelse med åbent hus-arrangementer eller overdragelse af nøgler, siger hun.

- Jeg er glad for at være her og glad for samarbejdet – jeg glæder mig til at lære mere om faget, så jeg kan bidrage endnu mere, smiler Katrine Bjerregaard.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020