BioMar har indstillet al samhandel med Rusland

Carlos Dias

Efter invasionen af Ukraine lukker BioMar Group ned for alle handelsaktiviteter med Rusland på ubestemt tid. Beslutningen omfatter såvel salg af færdige produkter som indkøb af råvarer.

Beslutningen gælder for alle BioMar-enheder over hele verden. Forbuddet er et stort skridt for virksomheden, da udskiftning af råvareleverandører og det mistede salg vil få betydelig indvirkning på resultatet.

- Det har ikke været en nem beslutning, men som virksomhed drevet af vores formål og værdier skal vi tage stilling. Vi mener, at det er vores ansvar at påvirke miljøet og menneskerettighederne i hele verden positivt. Derfor vil vi ikke samarbejde med Rusland, mens de krænker Ukraines suverænitet og forårsager en humanitær krise, forklarer BioMar Group øverste chef, Carlos Diaz (bill.).

Handelsforbuddet er godkendt af bestyrelsen, og processen med at stoppe alle aktiviteter i Rusland blev igangsat i lørdags. Forpligtelser og varer i transit vil blive vurderet fra sag til sag.

- Desværre vil vores beslutning have en betydelig indvirkning på vores kunder i Rusland, og det kan påvirke vores forretninger fremadrettet, men vi var nødt til at trække en streg i sandet. Vi holder ikke det russiske folk ansvarligt, og vi vil gøre, hvad vi kan for at finde løsninger for vores kunder og medarbejdere. På trods af, at det rammer dem, mener vi, det er det rigtige at gøre, konkluderer Carlos Diaz.

Alle BioMar-medarbejdere i Rusland og Ukraine bevarer deres ansættelse og understøttes økonomisk af BioMar-organisationen, selvom forretningsaktiviteterne indstilles.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022