Bestseller-millioner til trappeprojekt

Ilustration: Domo.

”Den cubanske trappe”, ”Den spanske trappe”, ”Brande-trappen” - kært barn har mange navne, i dette tilfælde endda selvom ”barnet” ikke engang er undfanget endnu. Men det bliver det, garanterede formand for Brande City, Preben Christensen, i forbindelse med foreningens generalforsamling i aftes.

Her kunne formanden blandt andet oplyse, at modekoncernen Bestseller med hovedsæde i Brande har givet tilsagn om at støtte trappeprojektet økonomisk med halvdelen af de 30 millioner kroner, det forventes, projektet kommer til at koste, altså 15 millioner kroner. Derudover er der i det nyligt indgåede budgetforlig afsat 7 millioner kommunale kroner til trappen, og Realdania har givet tilsagn om 430.000 kroner til gennemførelse af forprojektet.

Endelig har Brande Fonden tilkendegivet, at den også vil støtte opførelsen af trappen økonomisk, så selvom 30 millioner kroner kan synes som et voldsomt beløb, er man i runde tal allerede nået tre fjerdedele af vejen med finansieringen.

- Vi går i gang til næste år, lød det fra Preben Christensen, som dermed fastholder de tidligere udmeldinger fra arbejdsgruppen bag projektet.

Læs mere om planerne i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2021