Bestseller hjemsender yderligere 2400 ansatte

Anders Holch Povlsen

I sidste uge afskedigede modekoncernen 750 ansatte, og nu hjemsendes yderligere 2400 ansatte, i første omgang dog kun midlertidigt.

Bestseller har valgt at benytte sig af den trepartsaftale, som blev indgået mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter i sidste uge. Den såkaldte hjælpepakke er gældende fra den 9. marts til den 9. juni.

Bestseller forventer at hjemsende 2.400 medarbejdere fra 24. marts til 9. juni, heriblandt butikspersonale. Modekoncernen har de seneste uger oplevet et markant svigtende salg og pludselig manglende likviditet i hele detailledet globalt, da forbrugerne stort set er forsvundet fra markedet.

Regeringens hjælpepakke betyder, at Bestseller kan begrænse antallet af afskedigelser. Hjælpepakken kan dog ikke stå alene, derfor var det fredag den 20. marts nødvendigt at afskedige 750 kolleger fortrinsvist på kontorerne i Danmark.

CEO og ejer Anders Holch Povlsen (bill.) udtaler i den forbindelse, at hjælpepakken er en rigtig god håndsrækning fra regeringen.

- Den betyder, at vi har kunnet begrænse antallet af afskedigelser, selvom jeg stadig er ked af, at det overhovedet har været nødvendigt at skulle sige farvel til meget dygtige og meget loyale kolleger. Vores største opgave nu er at se fremad og forsøge at bevare så mange arbejdspladser som muligt. De næste 4-8 uger bliver afgørende for, hvordan fremtiden ser ud. Lige nu er vi hårdt ramt, men vi tror på, at vi med vores tiltag har muligheden for at overleve krisen og på sigt komme tilbage, så vi igen kan være garant for at skabe arbejdspladser i Danmark og de samfund, vi er en del af. Vi vil kæmpe for, at vi fortsat har en konkurrencedygtig og international modetøjs- og detailhandelsvirksomhed.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019