Beskylder Danmarks Naturfredningsforening for at blande sig i den demokratiske proces

Føljetonen om byggegrundene ved Nordlundvej 57 i Brande ser ud til at fortsætte.

I et brev til Danmarks Naturfredningsforenings kontor i København beskylder borgmester Ib Lauritsen (V) og viceborgmester Kasper Pauli Pedersen på vegne af et enigt økonomiudvalg, den lokale afdeling af DN for at knægte den demokratiske proces.

Læs artiklen i denne uges udgave af Brande Bladet.

Kommentarer

sådan er et demokrati nu engang, kære borgmester og viceborgmester 

Jan Hansen, hvordan du fortolker Demokrati, er din sag, men i min verden er det fint, og på tide at Borgmester og Viseborgmester sætter hælene i overfor en magtbegærlig forening, DN som med deres bedrevidende fremtoning er skyld i at der i Brande PT er ca. 400 boliger, der er sat i stå på grund af DN der alene mener at de skal bestemme udviklingen i Brande, håber i som nogle af de få, er tilfredse med jer selv. Man undres over at man ikke har lignende problemer i Ikast, det er dog samme byråd der behandler sagerne. Det er ikke bare de 400 boliger og den økonomiske bet for byggefirmaerne, men så sandelig også en bet for de købere der stod på spring, renten og dermed huslejen er steget væsentlig i perioden. God gået må man sige.

 

 

Knægte den demokratiske proces. Jo jo, så har man hørt det med. Glemmer ikke hvad Kasper Pauli sagde op til det sidste kommunal valg, mht. "Årets erhvervs kommune" , at nu var det borgenes tur til at blive hørt, i stedet for firmaerne. Der er et politisk flertal i Byrådet og det bliver da udnyttet. Se bare på sagen vedr. MES-søen, her blev der kun afprøvet en mulighed, så det var bestemt på forhånd, hvad beslutningen blev. Så måske I selv beder om lidt oprør.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul