Artium skal have en ny skoleleder

Klaus Toft Høg

Når Præstelundskolen fra det nye skoleårs start flytter i nybyggede lokaler i Centerparken og bliver til Artium, bliver det i modsætning til tidligere udmeldinger fra Ikast-Brande Kommunes skolechef, Thomas Garsdal, med en ny leder ved roret.

I en meddelelse til skolens elevers forældre oplyser Thomas Garsdal d.d., at han har opsagt samarbejdet med Præstelundskolens leder siden 1. november 2013, Klaus Toft Høg (bill.), ved udgangen af indeværende skoleår.

Baggrunden for beslutningen er, at skolechefen ifølge eget udsagn har vurderet, at "den kulturforandring, som skolen står overfor, bedst understøttes med et nyt ledelsesperspektiv."

Skolechefen oplyser videre, at han snarest muligt, og i tæt samarbejde med skolebestyrelsen, vil indlede processen med at finde en ny skoleleder til Artium.

Processen forventes afsluttet i løbet af efteråret. I løbet af den kommende uge afklares det, hvem der konstitueres som skoleleder i perioden frem til ansættelsen af en ny skoleleder, oplyser Thomas Garsdal afslutningsvis.

Kommentarer

Hvad var der i vejen for skolelederen på Præstelunden, var han ikke politisk korrekt?

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023