Amerikanerne vender tilbage

Ligesom sidste år ender lørdagens cruise på Torvet, hvor både deltagere og publikum er inviteret til at sætte ”Gang i Brande” i selskab med Gina Michaells og sidste års grandprix-vinder, Rasmussen (arkivfoto: Morten Dickmann).

I de kommende dage afholdes der for syvende år i træk amerikanertræf på campingpladsen.

Arrangør er som de foregående seks gange Hosekræmmeren i samarbejde med Brande Camping, og skabelonen er i de store hele magen til sidste år.

Dog har man i år valgt at samle de mange amerikanerbiler på et lidt mindre område. Det gøres rent praktisk ved at rykke pladsen lidt væk fra åen og dermed tættere på Herningvej, hvilket den seneste tids megen nedbør har en stor del af æren for.

Øverst på menuen står der i år kæmpetarteletter, som serveres hele weekenden, men der er naturligvis også mere traditionel amerikansk mad som burgere og spareribs tilsat øl og bourbon på kortet.

US-træffet starter fredag middag, og fredag aften er det Texas Rangers, der står for musikken. Lørdag kl. 13 sætter de mange køretøjer kursen mod Torvet i Brande via Fasterholt på det traditionelle cruise, der ligesom sidste år er afpasset med den næstsidste gratiskoncert for i år.

Lørdag er det meget passende den lokale X-Factordeltager, Gina Michaells, der sammen med sidste års grandprix-vinder, Rasmussen, sætter ”Gang i Brande”, og Gina Michaells giver også koncert på campingpladsen senere lørdag. Det samme gør Danni Elmo, der meget snart er aktuel som deltager i programmet All Together Now på Kanal 5, 2. sæson af det samme talentshow, hvor Gina Michaells sidste år nåede frem til finalen.

Dæk- og motorafbrænding står naturligvis også på programmet, så der er lagt op til en weekend med masser af benzin, lir og skinnende krom.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis