67 hold til firmabold

Når det på lørdag endnu engang går løs med kampen om den lokale firmafodboldtrone, er der 67 hold med i turneringen, et mere end sidste år.

Den lille fremgang skyldes flere hold i både dame- og herrerækken, mens mixrækken har oplevet et fald i antallet af tilmeldte hold fra 16 til 10. Her skal der kåres en ny vinder, eftersom sidste års vindere, Jack & Jones 2go, ikke er blandt de tilmeldte hold. Det er Jack & Jones Warriors til gengæld, så det bliver op til dem at forsvare modekoncernens ære i kamp mod hold fra bl.a. Siemens Gamesa, Ikast-Brande Kommune samt Blåhøj Skole og Dalgasskolen.

Med 8 hold er antallet af hold i damerækken større end længe set. Her er IBK-tøserne fra Ikast-Brande Kommune forsvarende mestre efter sejr i både 2018 og 2019. Både Bestseller og Give Steel har to hold med i damerækken, som også tæller hold fra Siemens Gamesa, Hosekræmmeren og Dalgasskolen.

Den helt store række er imidlertid herrerækken, som i år tæller 49 hold. Holdene er inddelt i 12 puljer, hvorfra vinderen går videre i A-rækken, mens nr. 2 fortsætter i socialrækken. Her er det Præstelundskolen, der skal forsvare ”pokalen med de store ører” efter sidste års finalesejr over Bestseller by Heartland. De første kampe sættes i gang allerede kl. 07.30, og med i alt 146 programsatte kampe skal der spilles frem til omkring kl. 18.30, før de sidste vindere er fundet.

Igen i år er der udover pokaler og personlige præmier til de vindende hold masser af spurtpræmier skænket af de lokale butikker og virksomheder. Det bedst udklædte hold kan indkassere en plovmand sponseret af Total Blik, og for de yngste, som ikke er helt gamle nok til at deltage i spillet på banen, er der arrangeret legeland i Hal C og gratis adgang til svømmehallen, begge dele sponseret af name it.

Arrangør af firmafodboldmesterskaberne er Brande Old Boys.

Hele programmet for firmafodboldmesterskaberne kan ses her

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul