Siemens über alles

Fra den afsluttende kamp i herrerækken, hvor Siemens Old Boys med en sejr over revisionsfirmaet Peder Holt sikrede sig den den samlede sejr, præcis som sidste år på flere scorede mål end Bestseller.

Det var "business as usual", da Brandemesterskaberne i firmafodbold lørdag blev afviklet i Brande Hallerne. For 22. gang siden 1990 endte Siemens som vinder af herrerækken, præcis ligesom sidste år foran Bestseller.

Også i damerækken var der tale om en "genudsendelse": Her vandt Remisen for tredje år i træk.

Arrangørerne, Brande Old Boys, kunne glæde sig over en markant fremgang i antallet af deltagende hold fra sidste års 42 til hele 68, ikke mindst takket være modekoncernen Bestseller, som med 18 hold overtog tronen som bedst repræsenterede virksomhed fra Siemens, der stillede med 15 hold.

Bestseller/Little Pieces havde desuden sponseret legelandet i Hal C og fri adgang til svømmehallen, hvilket især kom nogle af de mange supportere, som dagen igennem sørgede for masser af liv på lægterne, til gode.

Læs hele reportagen fra firmafodboldmesterskaberne i Brande Bladet onsdag eller se flere billeder i galleriet nederst på forsiden.

Kommentarer

Tak for et godt arrangemtn. Dog er det lidt ærgerligt, at der ikke er plads til hold der gør det for sjov. Var selv med i socialrækken, på et af de få hold med m/K. Vi spillede dog ikke mod nogen sociale hold. Alle hold med m, med undtagelse af en enkelt kvinde. Og alle spillede for alvor. Vinde det skal man sgu!!! Flere gange var spillet nærmest voldeligt, og en af mine kollegaer fik således en "tyre" bold lige i hovedet. Så må konstatere at socialrækken er for dem der ikke tåler at tabe i herre og dame rækken. Så næste år finder vi på noget andet at lave. Lidt ærgerligt, at der ikke er plads til det sociale ved firmafodbold.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul