Status quo for Hedeløbet

Med en pæn fremgang i antallet af forhåndstilmeldte og noget nær perfekt løbevejr var der udsigt til fremgang i deltagerantallet i Hedeløbet, som onsdag blev afviklet for anden gang i Brande Motions regi efter 27 år som Brandtex-løbet.
Antallet af eftertilmeldinger var dog kun halvt så stort som sidste år, så derfor endte deltagerantallet på niveau med 2013, hvor 200 tog turen ud på Brandlund Hede.
I år kunne deltagerne vælge mellem 3 ruter: 3,6, 6 eller 12 km., og heldigvis havde arrangørerne lært noget af sidste års tidtagningskaos, så en gentagelse blev undgået.
Pokalen for største hold gik til Ørbæklund, som stillede med 25 til start, og udover 4 lodtrækningspræmier på hver 1.000 kr. sponseret af Give Stålspær var der præmier til de 3 hurtigste mænd og kvinder på hver distance.
Inden de voksne tog fat, var der traditionen tro børneløb for de yngste op til 10 år, og her måtte Rema-aben endnu engang se sig løbet agterud af de hurtigste børn.
Læs mere om Hedeløbet i næste uges udgave af Brande Bladet og se flere billeder, bl.a. af samtlige vindere, i galleriet øverst til højre på siden.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul