Danmarks aborterede mænd og fædre

At kvinder i vor tid og del af verden har fået politisk magt og indflydelse så det batter ses nok tydeligst i de nordiske lande, og det skyldes ikke mindst slagskibet i den feministiske ideologi: den frie abort. Denne paraderes stolt i lovgivning, medier og politiske fora ligesom Pride-paraderne i vores storbyer, og der er da også et intrikat slægtskab og en logisk sammenhæng mellem de to fænomener.

Kvinders rige, omend smertefulde privilegium at føde børn er på møntens bagside smeltet sammen med indskriften om samfundets og kvindens ret til at likvidere det ufødte barn i moderlivet, og denne demografiske gravsten og de løsslupne parader er nu på orwellsk vis blevet forvandlet til stolte monumenter over den vestlige verdens “frigørelse” i stedet for monumenter over dens skam.

Må Allah og hans turbanklædte talibaner og de børnefødende muslimske kvinder i Europa bringe denne selvbehagelige og selvbedragne kultur på fald.

At verden i sin nuværende skikkelse går sin undergang i møde, er for længst proklameret i de bibelske skrifter, og det understøttes i vor tid af flere indsigtsfulde og forudseende mænd i en sådan grad, at de allerede i forvejen har forfattet nekrologen over Vesten.

Mark Steyn, Douglas Murray, den afdøde filosof Roger Scruton, Peter Hitchens og psykiateren Anthony Daniels - bedre kendt under pseudonymet Theodore Dalrymple - er fremtrædende repræsentanter for de dystre, pessimistiske fremtidsvisioner, og Islam, kønspolitik og kønsforvirring og fri abort synes spille væsentlige roller i deres diagnoser.

Men det er manglen på mænd og fædre, der er pudlens kerne. Denne snart uddøde race er i årtier i bøger, film, reklamer og politiske programerklæringer blevet udsat for de mest rabiate angreb. En kendt amerikansk journalist og forfatter, Hanna Rosin, har med skadefryd formuleret gravskriften over mændene med titlen på sin bog: The End of Men and the Rise of Women.

Og sådan går det, når mændene sælger deres sjæle en masse til Mefistofeles og hans kvindelige anima: Jezabel.

Forklædes som morsomheder

I reklamer og underholdningsprogrammer - og man skal ikke undervurdere disses magt til at præge, forme og forvandle de menneskelige sjæle til ting og varer og marionetdukker med sjove eller mindre sjove menneskelignende masker - forklædes disse angreb ofte til billige morsomheder.

Et aktuelt dansk eksempel blandt flere er det Telia-ejede Call Me’s seneste reklame med komikeren Lasse Madsen, der i rollen som barsel-far “græder flere gange om dagen” og feminint poserer som en “lækker mand i cykeltøj”.

Vær ikke i tvivl om, at der bag denne “humoristiske” reklame og latterliggørelse af danske mænd og fædre sidder opportunistiske, kynisk kalkulerende, profithungrige reklamepsykologer med en konstruktivistisk, antisocial agenda forklædt i ord som inklusion, tolerance, social retfærdighed og kønnenes biologiske forskelsløshed. Det er deres job at sælge tjenester og produkter og fange kunder, nu altså også ved at skilte med tidens progressive, kønspolitiske idealer og sympatier.

Måske er det på tide, at tankeløse danskere vågner op og stiller spørgsmålet om, hvad denne agenda og vækkelsretning egentlig går ud på, inden lysene går ud over Europa, og den nat sænker sig over verden, hvori ingen kan arbejde?

 

Bent Bergen

Økærvej 1

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022