Målene kom efter pausen

Det var ikke til at se, at det var rækkens nr. 2, der var på besøg på Brande Stadion, da Brande søndag tog imod Videbæk.

Vestjyderne er eneste reelle trussel mod Gives førsteplads og en hurtig tilbagevenden til serie 1, men det var hjemmeholdet, der for en gangs skyld var i noget, der mindede om stærkeste opstilling, som sad totalt på opgøret inden pausen.

Det eneste, der manglede, var mål, men de kom til gengæld i 2. halvleg. Præcis 48 sekunder var der spillet, da bolden første gang lå i netmaskerne sendt derind af en Videbæk-spiller. Seks minutter senere udlignede Lasse Skov for hjemmeholdet på et velplaceret langskud fra kanten af feltet, men yderligere blot 4 minutter senere bragte gæsterne sig igen foran, da et frispark blev lagt indover og headet i kassen til 1-2.

I det 68. minut fordoblede Brandes topscorer fra sidste sæson, Mathias Sandfeld, sin sæsontotal, da han kraftfuldt headede et hjørnespark fra anfører Jonny Bjørnsholm i nettet til 2-2, hvilket også blev kampens resultat trods et par gigantiske chancer i slutminutterne til Videbæk, der også fik et mål underkendt.

Læs mere om kampen i Brande Bladet onsdag.