Kostbart minut

Brandes Nikolaj Laursen (t.h.) strækker sig forgæves, og målmand Jonas Flø Sørensens anstrengelser er lige så forgæves, for et øjeblik senere ligger bolden i netmaskerne bag ham.

Lørdag skulle Brande IF's serie 2-mandskab forsøge at revanchere forrige spillerundes skuffende uafgjorte kamp hos bundholdet Videbæk, et resultat der ovenikøbet kun blev en realitet p.g.a. en straffesparksudligning af Lars Duedahl i sidste minut.

Modstanderen var topholdet HTS, der ikke havde sat point til før opgøret på Brande Stadion, og det havde de stadig ikke, da de 90 minutter var overstået.

Brande indledte kampen med et defensivt udgangspunkt med spillende træner Lars Antonsen alene helt fremme, og i de første 20 minutter kom ingen af holdene frem til de helt store chancer, selvom især gæsternes teknisk velfunderede spillere kombinerede fint.

Midt i halvlegen gik det til gengæld stærkt: Efter 22 minutter huggede en HTS-spiller til fra 25 meters afstand og gjorde det til 1-0 til gæsterne, og knap havde hjemmeholdet givet bolden op, før den igen befandt sig på HTS-fødder.

Hurtigt blev den spillet frem på af kanten feltet, hvor en HTS-angriber trods hårdt presset af Nikolaj Laursen iskoldt udplacerede en forgæves sprællende Jonas Flø Sørensen i BIF-målet.

Efter 38 minutter gik en HTS-forsvarer temmelig kluntet i ryggen på Lars Duedahl i straffesparksfeltet. Veteranen formåede ikke at gentage kunststykket fra Videbæk, men måtte se sit forsøg fra 11-meterpletten klaret af udeholdets målmand.

I stedet for en fortjent reducering afgjorde HTS kampen et par minutter senere, da en af holdets angribere viste stort overblik og spillede bolden skråt bagud i feltet til en angrebskollega, der let kunne hamre 3-0-målet i kassen.

Efter pausen sad hjemmeholdet tungt på spillet, men egentlige chancer var det småt med, og så endte kampen uden yderligere scoringer.