Fastholder førstepladsen

Jonny Bjørnsholm

Mens FCM's superligamandskab forgæves forsøgte at sikre sig en plads i pokalfinalen, var de lokale serie 2-herrer en tur i Grindsted for at forsvare den aktuelle førsteplads i rækken i en kamp mod de nærmeste forfølgere. Og hvad FCM ikke formåede, lykkedes for Brande: Med resultatet 1-1 bevarede BIF'erne forspringet på tre point til Grindsted, som ganske vist har spillet en kamp mindre end de zebrastribede.

Det var tilbagevendte Jonny Bjørnsholm (bill.), der i sin førsteholdskamp nr. 397 åbnede scoringen efter 8 minutter, men fem minutter efter pausen udlignede hjemmeholdet til 1-1, hvilket også endte med at blive topkampens resultat.

Læs mere om kampen i næste uges udgave af Brande Bladet, som p.g.a. Bededag allerede udkommer tirsdag.