Endnu en pointdeling med Ikast KFUM

Nicolai Skov (med bolden) reddede det ene point til Brande, da han udlignede med skinnebenet 5 minutter før tid (arkivfoto).

Lørdag fik Brande IF's serie 2-mandskab besøg af Ikast KFUM, et hold man har mødt mange gange de senere år.

Da Brande for mindre end en måned siden var en tur i Ikast, var KFUM'erne mere end almindeligt heldige med at snuppe det ene point med resultatet 3-3, men lørdag var det så Brande, der kunne være bedst tjent med endnu en pointdeling, denne gang med cifrene 1-1.

Kampen blev præget af mange høje og lange bolde og mange hovedstødsdueller, en formel der helt tydeligt passede gæsterne bedst. Efter en god halv times spil kom belønningen, da en KFUM-angriber meget symptomatisk headede et indlæg i netmaskerne bag vikarierende Rasmus Thomsen.

Et gult kort til Lasse Skov midt i 2. halvleg gjorde ikke betingelserne nemmere for værterne, som dog overlevede 10 minutter i undertal uden at indkassere yderligere scoringer.

Atter fuldtallige satsede Brande offensivt med en ekstra mand på toppen, og 5 minutter før tid lykkedes det så Nicolai Skov at udligne med skinnebenet efter et indlæg fra Lars Duedahl.

I tillægstiden spillede Christoffer Nielsen sin lillebror Asbjørn Nielsen helt fri med målmanden, men det lykkedes ham ikke at omsætte det store tilbud til scoring og alle tre point, hvilket kampens forløb taget i betragtning også ville have været temmelig ufortjent, erkendte træner Lars Antonsen efterfølgende.