Brande IF hæver overliggeren

Dameholdets mangeårige holdleder, Laila Husum, fik overrakt klubbens fornemste hæder, Kapper-pokalen, af formand Michael Koch.

Klubbens to bedste seniorhold i Danmarksserien senest i 2023 og en medlemsfremgang på 50 % i samme periode. Det var nogle af de ambitiøse målsætninger, Brande IF’s formand og klubchef Michael Koch kom med i sin beretning på foreningens generalforsamling i klubhuset torsdag aften.

Første skridt på vejen er oprykning til serie 1 i løbet af i år for begge holds vedkommende, og derudover udstak formanden yderligere et par mål: At Brande IF konstant har mindst en spiller tilknyttet FCM’s fodboldakademi, og at klubben har personer på ledelsesplan, der gør deres indflydelse gældende på centrale positioner i fodbold-Danmark.

Med bestyrelsesposter i FC Midtjylland, DBU Jylland, hvor han også er formand for fairplay-udvalget, som han desuden er næstformand for i DBU-regi, har formanden allerede selv indfriet den sidste målsætning, og aktuelt er den tidligere BIF’er Valdemar Birksø tilknyttet akademiet.

Læs mere om generalforsamlingen i Brande IF i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Bannerannonce for Brande Bogen

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Læs BrandeBogen online

Brande Jul